Действие

Написана от Квантова стая

PXD ПЛОЧИТЕ БИОТЕРАПЕВТ, с които е направена Квантовата стая представляват най-съвременната форма на кристалотерапия. Тяхното въздействие се основава на следното: металната решетка, образувана от нанокристали на метали, които са нанесени върху плочата, създава положителна поляризация на магнитното поле, което излъчва благотворна енергия върху клетките на човешкия организъм, вече деполяризирани вследствие на следните причини: настинка, удар, контузии, наранявания, оперативна хирургия, стресови ситуации, спане и работа на места, които са изложени на вредни излъчвания. В резултат на всякакви подобни причини е възникнал енергетически дисбаланс в организма на лицето, нуждаещо се от такава терапия.

Помага за оздравяването на заболял орган, мускул, става или нерв. Като съпровождаща терапия могат да се използват медицински комплекси и лекарства.

PXD ПЛОЧИТЕ БИОТЕРАПЕВТ представляват щадящо терапевтично средство, което отстранява всякакъв вид болки без каквито и да било вредни странични ефекти. Третирането с тяхна помощ е напълно безвредно.

Резултатите от тази терапия при над хиляда пациенти показват, че PXD ПЛОЧИТЕ БИОТЕРАПЕВТ подобряват състоянието и при наличие на заболявания, каквито са: главоболието (мигрената), бронхитът, астмата, ревматизмът, ишиасът, лумбагото, диабетът, жълтеницата, кожните алергии, алергиите на носната лигавица, туморните образувания, възпалителните процеси на яйчниците, на бъбреците, на белите дробове, на ставите, на мускулите и т.н., и т.н.

Терапията също така тушира болките и неразположенията в: стомаха, червата, врата, гърба, ръцете и краката. Освен това тя подобрява състоянието на: черния дроб, панкреаса, далака, матката, сърцето, кръвта, кръвообращението, кръвното налягане, както и повишава потентността, плодовитостта и сексуалността

PXD ПЛОЧИТЕ БИОТЕРАПЕВТ Ви осигуряват лесен и сигурен начин за премахване на болката и лечение дори на най-тежки болести.

PXD ПЛОЧИТЕ БИОТЕРАПЕВТ са преминали през редица тестове и изпитвани. Въздействието им е сертифицирано от Института за изпитания на биополето BION от Любляна, Словения, Европейската Общност, където е потвърдено, че терапията с тяхна помощ увеличава енергията на цялото тяло, на имунната система, на кръвообращението, на дихателната система, на мозъчната кора, на хипофизата, на епифизата, на черния дроб, на ендокринната система, на мускулната система, на бъбреците.

PXD ПЛОЧИТЕ БИОТЕРАПЕВТ сe използват като комплект от общо 4 плочи. Те имат изключително благотворно въздействие върху организма на третираното лице. Въздействието им е много бързо. Терапията с тях може да се прилага за лечение на всякакви болестни състояния на организма.

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ:

За ВЪЗРАСТНИ (на възраст от 5 години нагоре) – минимум 5 дни подред без прекъсване чрез сеанси от по 40 минути. По желание на лекуваното лице терапевтичната серия може да се повтори до цялостното отстраняване на неразположенията.
За ДЕЦА (на възраст до 5 години) – 5 дни по 15 минути, което може да се повтаря до пълното излекуване.

РАЗПОЛАГАНЕ НА ПЛОЧИТЕ, ДОКАТО ПАЦИЕНТЪТ Е ЛЕГНАЛ: Стрелката, което означава СЕВЕР върху плочите, трябва да бъде насочена към главата на пациента, независимо какво положение заема той спрямо посоките на света. ПРИ ВЪЗРАСТНИТЕ се поставят 2 плочи заедно, слято, а на разстояние от 3 ширини на плочата – и останалите две плочи, също заедно.

ПРИ ДЕЦАТА се поставят 2 плочи слято, а на разстояние от 2 ширини на плочата – и останалите 2 плочи, също заедно.